Благовіщенський навчально-виховний комплекс № 2 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Дивоцвіт" Благовіщенської районної ради

   





Новости

Новости: 233
30.01.2023

Стоп Булінг!

Сьогодні серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми один до одного. Останніми роками визнано поширення такого явища, як шкільний Булінг. Одже, що це таке: Булінг у перекладі з англійської - хуліганити, грубіянити, визначається як утиск, цькування, дискримінація. Це тривалий процес свідомо жорстокого ставлення з боку дитини або групи дітей до іншої дитини або дітей. Разом з практичним психологом Севда Гасанова та педагогом організатором Маргарита Довгань учні 5х класів відправилися в квест подорож "Світом без булінгу", діти вирішували різні ситуації та розробили власні рекомендації протидії булінгу.
20.01.2023

День Соборності України

22 січня День Соборності України
28.01.2022

"Здоров'я запорука успіху"

Учнівський парламент проводив Усний журнал з учнями 1- 4 класів на тему: "Здоров'я запорука успіху" також проводили активну руханку. Класні керівники проводили тематичні бесіди в межах свого класу.
22.01.2022

День- обє'днання сердець, думок, об'єднання української громади.

День- обє'днання сердець, думок, об'єднання української громади. 22 січня 1919 року Україна голосно заявила всьому світу про об'єднання обох берегів України в одну державу. . Учні Благовіщенського НВК 2 взяли активну участь у святкуванні Дня Соборності України. Класні керівники 1-4класів провели інтерактивні тематичні виховні заходи. Учнівський парламент організував для 5 - 9 класів усний журнал "Україна - єдина", де в легкій та доступній формі розповів учням про цей день в історії. Завершилось святкування флешмобом єднання та спільним виконанням гімну нашої держави учнями 5- 11класів, побажаннями миру та процвітання Україні.
29.12.2021

Реалізація проєкту "Спроможна школа для кращих результатів" у Благовіщенському НВК №2

Про реалізацію Урядової програми "Спроможна школа для кращих результатів" у Благовіщенському НВК №2, ініційованого та фінансованого Урядом України
24.12.2021

Новорічні свята

В очікунанні новорічного дива
19.12.2021

Свято Миколая

Миколай іде до нас
15.12.2021

"Сто днів у школі."

Сьогдні учні 1 класу під керівництвом вчителя Смілянець О.П. та вихователя Підвисоцької О.І. провели свято "Сто днів у школі." Учні співали, танцювали, грали в ігри і мріяли про майбутнє. Завершилось свято урочистим врученням свідоцтв справжніх школярів.
13.12.2021

Вечорниці

Українці здавна славились веселими і цікавими традиціями. Учні нашого НВК під керівництвом класних керівників Ступак Любов Іванівни та Барчук Юлії Володимирівни вдало відтворили та поєднали з сучасним традиції гадання та залицяння молодих людей на Україні. Педагог - організатор Герасименко Ілона Костантинівна зуміла відтворити атмосферу затишку благополуччя української хати, підібрала вдалі конкурси для парубків і дівчат.Старшокласникам вдалось сповна поринути в атмосферу автентичної України.
10.12.2021

Тиждень історії та правознавства.

Тиждень історії та правознавства. З 6 по 17 в нашому НВК учні мали можливість перевірити свої знання з історії та права. Вчителями історії Максютенко Н.М. та Шевченко Н.П. були проведенні цікаві конкурси та вікторини, пізнавальні Квести та створена арт - інсталяція "Історія очима дітей". Голова Ради Лідерів Демчук Єлизавета провела для девятикласників правознавчу вікторину до міжнародного дня права.